X
تبلیغات
اشپزی خانگی

اشپزی خانگی
بهترین و خوشمزه ترین غذاها و دسرها بخونید بشیمان نمی شید.
 مواد لازم:

پودر ژله در رنگ مورد نظر=۱ عدد

جام یا ظرف تک نفره دلخواه

میوه برای تزیین

طرزتهیه:

مرحله ۱ – ژله را طبق دستور آن در ۱ لیوان آب جوش حل کرده و سپس یک لیوان آب سرد به آن افزوده و مخلوط نمائید.

مرحله ۲ – ژله را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود یعنی به حدی برسد که وقتی ظرف را حرکت می دهید ژله هنوز تکان بخورد ولی از ظرف نریزد.

مرحله ۳ – وقتی ژله به آن حالت رسید از یک قسمت ظرف با یک حرکت و سریع، یک چنگال را در آن فرو کرده و این حرکت را در چند نقطه از جام یا ظرف انجام دهید.( با حرکت سریع و تند چنگال در ژله حباب درست می شود)

مرحله ۴ – روی ژله را با میوه هم رنگ ژله یا ترافل و شکلات تزئین کرده و تا موقع سرو در یخچال نگهداری کنید.

[ جمعه 28 مهر1391 ] [ 11:46 قبل از ظهر ] [ فاطمه ]

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و متنوع - سالاد - سوپ- ودسرها را می توانید در این وبلاگ بصورت کاملا ساده یاد گرفته و تهیه کنید.
لطفا هر غذایی که در این وبلاگ می خوانید و درست می کنی نظراتتان را برای نویسند ارسال کنید .
امکانات وب
بک لینک فا